mandag den 28. september 2009

IYGTAF efterlyser: Whittaker

Hvad de fleste læsere sikkert har glemt, så er der her på bloggen endnu en skribent. Whittaker hedder han. I hedonismens navn skulle han for noget tid siden til Sverige. Selvfølgelig skulle han flyve til nabolandet, og da den første panje-prop sprang i kabinen opdagede han, at ombord var også ingen ringere end Mads Frost. 

IYGTAF's udsendte tog Sverige med storm, mens den tidligere Fremad-profil så imponeret til. Vi har her på bloggen fået et forbud mod at vise denne posts billede, men vi ser os nu nødsaget til det af to grunde.

1: Hvis du kan kende Whittaker, så må de gerne lige sige til ham, at han snart skylder et eller to indlæg. Det ville f.eks. være synd at snyde vores trofaste læsere for lidt anekdoter fra turen til Sverige. 

2: Han har lovet en interview med Mads Frost, noget som ville se godt ud ved siden af interviewet med Fremad-legenden Tommy Nielsen. Men hvor er det? Ikke engang én kommentar bliver det til. Som straf, dette billede!


Mads Frost, til venstre, mens Whittaker viser Sverige 'Stig Haaland-tungen'. Hvis du har set Whittaker, så skriv i kommentarfeltet. 

2 kommentarer: