fredag den 6. november 2009

Indlæg nr 100 & "Brændvarme transfertips" -del 1.


Som den lidt kluntede overskrift siger, er dette indlæg nr. 100 på bloggen.

Hvad Roger ikke ved er, at en hemmelig og hidtil ukendt regel i blogger-systemet betyder, at forfatteren til indlæg nr. 100 bliver tildelt ALLE DE MANGE REKLAMEKRONER iygtaf har tjent siden vi valgte at sælge vores sjæl til kapitalismen i foråret.... Ja, det er rigtigt, hver og en af de google ad word kroner, der er fosset ind i vores pengekasse går til forfatteren til indlæg nr. 100.

"Jamen jeg har jo skrevet de 99 andre indlæg", siger Roger.... Det er bare tough luck, buddy!!

Indlæg nr. 100 fejres også med et indlæg nr. 1 i en helt ny serie: "iygtaf's brændvarme transfertips"... Dette bliver serien hvor fans, sportschefer og trænere med et hjerte der banker for Århus Nord kan læse med om spillere, der er tilgængelige på fri transfer og burde kunne lokkes til klubben.

Første tip er Dennis Siim. Han flytter til Århus den første december, fordi han har fået en lille datter og hans kæreste har fået et lille job. Du læste det her først!

4 kommentarer:

  1. Jeg må desværre skuffe dig, men der er kun skrevet 98 indlæg. Dit kupforsøg må derfor karakteriseres som mislykkes, for hvis du scroller ned til højre kan du se under blog-arkiv '2009 (98)'. Sorry Whittaker...

    Men ellers god bud med Dennis Siim, tror også på det. Sympatisk fyr!

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  4. Hvad er det du prøver at sige, gl. egå?

    SvarSlet