tirsdag den 1. december 2009

hmm

Efter bloggens seneste magtudøvelse og censurering af et indlæg fra Whittakers pen, takker jeg af for denne gang.

Jeg holder ferie på ubestemt tid, men kan i nødstilfælde fanges i nærheden af Riisvangen-stadion med en tændt cigar og et godt tip til fremtiden.

So long, kids.

5 kommentarer:

  1. Kære Whittaker. Jeg forstår godt du er sur. Sur som en ægte Pingel. Men AIMOOS' gl. egaa og undertegnede besluttede allerede inden dit indlæg at en fusion ikke kunne komme på tale, da AIMOOS udelukkende beskæftiger sig om Århus, mens IYGTAF favner universelle og nationale fænomener. Dit ellers stærke indlæg skabte derfor blot forvirring blandt de to bloggens læsere, derfor måtte det fjernes.

    Du er inviteret til krisemøde, ikke denne weekend, men den næste-igen weekend. Sammen med gl. egaa. Vi snakker om at flyve med drage. Håber du kan, bloggen ville være stærkt svækket uden Whittakers tilstedeværelse - Tænk tilbage på dengang Søren Hermansen forlod os - sådan noget bør ikke gentage sig!

    SvarSlet
  2. http://www.youtube.com/watch?v=KEELc7-MBEI

    Whittaker - Århus elsker dig!

    SvarSlet
  3. Ok ok boys... Efter det mislykkede fusionsforsøg, havde jeg bare brug for en tænkepause. I ved, hvad jeg mener. Og hvad er så egentlig bedre end at gå en tur i Århus Nord, og overveje det næste move? Århus Nord! - det må begge de ellers så forskellige blogs da kunne se meningen i...

    Keep it up! Jeg vil altid være jeres læser nummer 1. Begge to.

    Og engang imellem poste et indlæg. (Som måske /måske ikke så vil blive slettet).

    Så til de andre læsere af bloggen vil jeg bare sige: husk at trykke f5 hvert halve minut i fremtiden, som var det under en liveopdatering af en træningskamp mod Hobro på MTAC.nu. På den måde er i sikre på ikke at miste nogle indlæg!

    Og jo, drageflyvning lyder godt... Måske vi kunne kombinere det med både Champagne og Blå Cola - OG britpop og dad rock? Det lyder som en fest. Det bedste fra begge verdener. En slags fusion af bloggene for en eftermiddag?

    SvarSlet
  4. Ja, man skulle ikke trykke f5 mange gange for at misse det som efterfølgende er blevet døbt "The Great Whittake-over".

    Som da Stig Tøfting tilbød at spille gratis for AGF, men blev fik den kolde skulder. Som da Peter Schmeichel prøvede at overtage Brøndby, men fik en endnu længere næse.

    Sandheden er at bloggen bare ikke nok er stor til to så store egoer som Roger og Gl. Egå. Derfor er det godt at have en dobbeltagent, en (bogstaveligt talt) whistle blower i form af Whittaker.

    SvarSlet