torsdag den 22. april 2010

Opdateringer fra klisterfronten, 22. april: Panini-punani og pressen


22. april: Panini-punani og pressen
Det er ikke mange dage siden, at man på fodboldkort.com kunne lkøbe mærkerne som det første sted i Danmark. IYGTAF sendte straks en ordre afsted, og i går lå samlehæftet og 20 pakker Panini-punani i postkassen. Nice!
Ingen byttere endnu, hvilken vel er både godt og dårligt for byttecentralen... Til gengæld er klistermærker nr. 1, af VM-pokalen selv, i hus, ligesom også syv mærker af Nordkoreas bedste fodboldspillere er sat ind, de bærer alle et fraværende blik i bøtten.

Selve hæftet er mindre end hvad man normalt ser fra Panini, italienerne må have haft det lidt ligesom dem der opfandt iPhone'en. Eller dem med den dybe tallerken. Navne som Torres, Robinho, Klose og Trevez pryder allerde hæftet, mens Danmark indtil videre kun er repræsenteret af Daniel Agger. Sejt nok. IYGTAF er blevet kontaktet af en journalist fra MetroXpress, der "godt bruge en inkarneret samler, som kan sætte nogle ord på, hvorfor man bliver grebet af samlermanien, hver gang de her hæfter udkommer." En opfordring denne stribent måtte takke pænt nej til. Roger forbliver anonym, og ligesom i Batman, hvor det kun er butleren Alfred Pennyworth og Robin der kender Batmans sande identitet, så forbliver Roger for de få - samt bloggens faste læser Hr. Olsen... Hej, Hr. Olsen! Optimismen her i VM-klistermærkelejren er stor, mærkerne er fra i dag mulige at købe i virkelighedens fysiske butikker.

Klik her for at gå til IYGTAFs byttecentral - og byt dine egne byttere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar