tirsdag den 23. november 2010

Skagen smackdown Revisted

Det er lang tid siden, men måske du stadig kan huske det. I forbindelse med IYGTAF's sommertema 'Lummer og livløst' henviste vi her på siden til YouTube-videoen Skagen smackdown. Hvis du ikke kan huske det, så lad mig kort opfriske din hukommelse: To lidt taber-agtige typer møder en tro kopi af AGF's Steffen Rasmussen. Han råber 'Hva' sa' do!?'. Knalder dem begge i jorden. Hvis det stadig ikke ringer en klokke, så klik dog her.

Et par gutter har nu lavet et re-make af filmen. De rigtige locations er fundet frem til lejligheden, og kameraføringen er også tro mod originalen. Lyset ligner også ret godt, ja det hele er meget gennemført. Dog kun indtil de genskaber overfaldet, her er det tæt på at gå helt galt for de gæve drenge. En af de lokale, der naturligvis ikke er har forstået, at der bare er tale om en spøg, kommer stormene med mord i øjnene, men heldigvis får vores nu knap så kæphøje kameramand fremstammet "det' film...".

Naturligvis ikke lige så stærk som originalen, sådan er det jo sjældent, men en værdig opfølger, hvis du spørger her på bloggen. Se her:


2 kommentarer:

  1. Den eneste logiske konklusion er, at manden der griber ind også var til stede under den originale smackdown. Han stå stilstiende til mens det drømmeagtige voldsscenarie udspillede sig for øjnene af ham. Efter devisen "det må aldrig ske igen" befinder han sig nu igen lige midt i helvede, som i et deja vú. Han beslutter sig at sætte alt på spil, en indgriben der kan ende med selveste døden.

    Resultatet? Han kommer til at fremstå som essensen i Marx-citatet: "Historien gentager sig. Første gang som tragedie, anden gang som farce"

    SvarSlet
  2. Godt ord igen, Marx.

    SvarSlet