onsdag den 31. juli 2013

Farvel til Popz, goddaw til en stripper

Papa Popczynski har sagt 'pożegnanie' til den røde barak på Hans Egedes Vej kaldet Aarhus Fremad, nu er klubbens tidligere træners veje andetsteds. Her på bloggen siger vi 'Do widzenia i dziękuję' takket være lidt hjælp fra Google Translate, og hvis du skulle være i tvivl, så sagde vi altså lige farvel og tak på polsk. Tak, fordi du er så flot i ansigtet som Oliver Bjerrehus, Papa Popczynski - og tak, fordi du tit præsenterede seværdigt fodbold, der dog aldrig rakte til en billet til 1. Division, hvilket i længden bare ikke var godt nok for undervisningsministerens bror og resten af de ledende figurer i klubben,  der satte punktum for fem år med Krzysztof Popczynski i spidsen, da de for et par uger siden fyrede træneren. Tollefsen, gammel kending af klubben, er ny træner for Nordbyens Fineste. Flere fans har på klubbens Facebook-side diskuteret, om Tollefsen var træneren, der tvang spilleren til at træne glidende tacklinger på grusbanen:

Gisninger og insinuationer på internettet. 

Assistenttræner Byskov afviser længere nede i diskussion, at det var Tollefsen, der fik spillerne til at smide sig ned i glidende tacklinger på det hårde grusunderlag, og her på bloggen kan vi nu afsløre, at manden bag dette pudsige påfund var Viggo Jensen, der i 1997 trænede klubben. Yup, du læste det her på bloggen - husk det! 

Viggo på grusbanen: "Smid dig igen, knægt! Det skal bløde mørkerødt fra dine knæ, før vi slutter dagens træning!"

Popczynski er ikke eneste mand, der netop har sagt farvel til Fremad, da Rune Friis ifølge IYGTAF's oplysninger også har spillet sin sidste kamp i den sort/gule trøje. Den ellers så tro midtbanekreatør er ifølge bloggens oplysninger ved at flytte til København, og derved er der kun at ønske Friis held og lykke fremover. Held og lykke fremover. Nå, men vi slutter dette indlæg af med et muntert billede, der eftersigende er taget i klubhuset på Riisvangen efter gårdagens træning. 
Den billigste bodyshampoo fik ben at gå på i klubhuset, da en stripper trykkede livligt på den hvide dunk med hygiejneproduktet.

Hvad siger du? Er en stripper god stil at inddrage i forbindelse med forberedelserne af den kommende sæson i 2. Division Vest? Og ser hun ikke også lidt gammel ud? Og er de bryster overhovedet ægte? Deltag i debatten her på bloggen. 

2 kommentarer:

  1. De bryster er helt sikkert ægte. Til gengæld er det besynderligt, at denne erotiske danserinde har valgt at benytte sig af Head and Shoulders til sin kropspleje. Har hun skæl på patterne? Eh? Jeg tror det. Pengene rækker ikke så langt i 2. division, og sårn...

    SvarSlet
  2. Jeg elsker ham fyren i stolen til højre, der bare sidder helt koldt og piller negle. Det er dén arrogance og zen-ting vi har brug for i den kommende sæson, hvis vi skal op i 1. Division. Den måbende bartender er også go'.

    SvarSlet