mandag den 26. januar 2009

Surt pot

Henrik 'Pot' Jespersen var, ligesom hans udseende antyede, en ægte hidsigprop.
I en af de absolut groveste kampe i Superligaens historie formåede den lille midtbanespillere at nikke Michael Nonbo en skalle. Det sendte AGF's målmand, Lars Windfeldt, så højt op i det røde felt, at han skubbede hårdt til Jespersen. IYGTAF præsenterer her en billedserie af det dramatiske optrin fra et koldt Århus Stadion i marts i 1998.


"Hey Michael Nonbo taste my shit!"SLAM!


"AAAWWWwwwww!"

"Oi! Oi oi!"


"WHAT?! WHAT!!"

Dommer Jørgen West Larsen viser Henrik Jespersen ud

Lars Windfeld slipper med et gult kort, men burde have haft det røde.


...MEN fortvivl ikke 'Pot', denne her er til dig:




3 kommentarer:

  1. En klassisk begivenhed. I øvrigt mener velinformerede kilder i pressen at vide, at Winfelds stress som i dag har sendt ham på en tidlig pension / "sygeorlov", stammer tilbage fra mødet med Henrik Pot. Som de siger: hvad nytter det at blive opereret for en korsbåndsskade, hvis man bagefter er bange for at gå ind i tacklingerne. Eller - hvad nytter det at blive helbredt for stress, hvis man stadig møder den onde pot i sine drømme.... "Through the darkness of future past, Windfeld longs to see. One chants out bewteen two worlds: POT WALK WITH ME". Eller noget.

    SvarSlet
  2. God ny sang dér ... Riisvangen vil stå i flammer når du første gang synger den, uglerne vil suse ned fra de store træer så de snitter vores hår, tiden vil stå stille, Jan Hammerholt vil vise sig og messe "It is happening again.... It is happening again." Første division, her kommer Vi!

    Desuden stak Windfeld fingeren op i næsen på kæmpen Chris Iwelumo i det efterfølgende opgør. Det billede er desværre ikke tilgængeligt for IYGTAF.

    SvarSlet
  3. Er der mon adgang til informationer om hvad Potte-boy laver i dag?

    SvarSlet