mandag den 2. februar 2009

Hvad er der i TV?

IYGTAF-bloggens repræsentanter var lørdag aften udsat for en ganske frustrerende tv-oplevelse.

Hvad der skulle have været en hyggeligt aften med en Astra øl i hånden og nogle gode piger på fjerneren, endte med et sandt mareridt... Siddende på apparatets barstole til synet af nogle interessante fjernsynsscener - bl.a. en med en forkæmper for dyrenes befrielsesfond sammen med en ustabil ålborgensisk rock-musiker - blev sendefladen pludselig afbrudt og fyldt ud af en blanding af "magasinet penge-værten", en hvidnæset delfin, Art Garfunkel - og en fra de unge mødre.... Rygende stod hun der. Midt på skærmen og grinte af sine harmløse og uskyldige seere på den anden side.... Men det var nu ikke der værste.

For efter at have set på dette meningsløse fjernsyn i omkring 2 minutter, kom hovedpersonen lige pludselig ud igennem glasset og ind til os - og begyndte at antaste os og tilmed svine Århus Fremad til i meget negative vendinger...!! Tænk sig at man skulle opleve sin første mutation af tv og virkeligheden under lige præcis dét program - og med den vært. Hvorfor kunne det ikke have sket i forbindelse med et afsnit af Beverly Hills 90210 eller Desperate Housewives i stedet!!?

Det var en meget mærkelig oplevelse, som altså nu har foranlediget mig til at igangsætte denne nye serie på bloggen - "hvad er der i TV?"... En filosofisk indlægsserie om oplevelser relateret til tv-kigning - samt ønsker vedrørende fremtidig tv-kigning.

Og i sidstnævnte kategori kan jeg kun sige: Hvornår kommer der noget Fremad i fjernsynet??? Vi vil se Beta-hannerne og Jimmy Høyer i aktion til foråret! (og de er i modsætning til lørdagens hostess selvfølgelig altid velkomne til at komme ud af skærmen og få en Astra med the IYGTAF-lot).

1 kommentar:

  1. Hahaha!

    Da fantasien og fiktionens verden pludselig smeltede sammen med virkeligheden, i det sensationelle øjeblik hvor Afrikas Art Garfunkel legemliggjorde sig selv, blev fjernsynet til mere end et møbel.

    Denne hvide afrikaner kunne jo snakke fra Nørrebros Runddel og til Mali, hvis det skulle være, for man kan ikke trykke 'mute' eller på den røde knap, på sådan en mutation..

    'Hvad er der i tv'-kampagnen er meget vigtig og jeg glæder mig til at læse mere, samt til selv at filosofere lidt mere over det hele... Årets post!

    SvarSlet