fredag den 9. december 2011

Årets julequiz: Gæt et garn

Er der mon en Aarhus Fremad-kop under træet i år? Det spørgsmål går rigtig mange nordaarhusianske drenge helt sikkert rundt og stiller sig selv i denne søde tid, mens de utålmodigt kigger på kalenderen, der desværre stadig viser, at svaret først findes flere uger ude i fremtiden.

Nu kan du her på bloggen slå lidt af den ulidelige ventetid ihjel. If You're Going To Aarhus Fremad er nemlig både i jule- og legehumør, og derfor kommer nu en rigtig sjov leg, hvor DU kan vinde en fed præmie.

Reglerne er simple. Du skal gætte på snehvidt hår. Lidt længere nede i indlægget præsenteres du for to hårpragter. Umiddelbart tror man sikkert, at der er tale om én og samme persons hår, men lad dig ikke narre - de hvide og lange lokker sidder på toppen af to forskellige personer. To fantastiske personer.

Den karismatiske fodboldtræner Christian Andersen og den sympatiske amerikaner Billy Cross. Skriv i kommentarfeltet dit bud på ejerforholdene mellem de to forskellige hairdos og vind, vind, VIND!

Det er ikke småting vi har på højkant her på bloggen. Du kan vinde en tur med IYGTAF-redaktionen på Østerbro Stadion lørdag d. 31. marts 2012 kl. 12.00. Årets fodboldbrag vil udspille sig på det gamle stadion, når Skjold får fornemt besøg af 'Tigrene fra Hans Egedes Vej 21'. En oplevelse enhver sort/gul eksil-aarhusianer har set frem til hele sæsonen! Nu kan DU møde den underholdende og charmerende IFGTAF-redaktion på tætteste hold, drikke iskolde fadøl i bidende frostvejr og måske endda se Rune Friis lave et flot langskudsmål. Det kræver blot, at DU nu gætter julegarnet, så er DU klar? Okay, godt....

.

1.


2.


Puha. Ikke let, hva?!

5 kommentarer:

  1. Det her er så subtilt lavet. Hvis jeg ikke allerede kendte svaret, ville jeg gætte på at det første billede forestiller en hvidhåret udgave af Ian Brown, der står og aber den på Northside Festival, og billede nummer to er Jørgen Skouboe (aka "Pekerman"), som laver scoremad over åben ild i Frilandshaven.

    SvarSlet
  2. Den øverste er BC, den nederste er CA.

    Bor selv i 2450 og ser også frem til en kamp det er til at komme til på et månedskort.

    Lasse grosbøl
    (True Tigers)

    SvarSlet
  3. Jeg tror den øverste (1) er Billy Cross, mens den nederste (2)er Christian Andersen. (Kan det mon være hans soller han har taget på hovedet?)

    Glædelig jul til IYGTAF.......

    SvarSlet
  4. Beklager - der skulle stå sokker !!!!

    SvarSlet
  5. 1. Christian Andersen
    2. Billy Cross. Eller: Christian Andersens overskæg d. 30/11 2012, hvis han skulle vælge at deltage i dette års udgave af "movember".

    /W

    SvarSlet