tirsdag den 13. december 2011

(Tæt) på potten

Jyllands-Posten har i en omfattende artikelserie sat fokus på de fodboldspillere, der for 25 år siden sikrede AGF klubbens seneste mesterskab. Henrik 'Pot' Jespersen er en af danmarksmestrene fra 1986, men her på IYGTAF husker vi bedst den temperamentsfulde midtbanespiller for de mange kampe for Aarhus Fremad, som han var med til at spille op fra Danmarksserien til Superligaen.


Du kan læse JP's artikel om Henrik 'Pot' Jespersen ved at trykke her - det er helt sikkert et klik værd. Den lave fodboldspiller kommer bl.a. ind på de mordtrusler, han modtog efter sit røde kort i 1-2 nederlaget til AGF. Du kan forresten se billeder fra IYGTAF's indlæg om den voldsomme episode her.


I artiklen kommer vi også tættere på 2-1 sejren til Aarhus Fremad over AGF, da de to klubber første gang stod ansigt til ansigt i Superligaen - hvilket som bekendt også var de Fremads første kamp i Superligaen nogensinde.

"Bagefter sad vi på Cafe Ziggy. Så slog vi over på tekst-tv for at se stillingen. Vi førte superligaen, for de andre hold skulle først spille søndag. Det var helt vildt," siger Henrik 'Pot' Jespersen til Jyllands-Posten. I dag bor han i Skåde, arbejder som key account manager og drøner rundt i en Passat CC. I artikel forklarer han, at tiden i Fremad var noget helt specielt:

"Årene i Aarhus Fremad med alle de oprykninger på stribe har spillet en større rolle i mit liv end medaljen fra 1986 med AGF. Jeg har haft 25 gode år i AGF. Men vi behandlede hinanden ordentligt deroppe i Fremad, vi havde det godt samme."

Har du en masse billeder med Aarhus Fremad på? Eller gamle kampprogrammer? Måske går du stadig rundt med oprykningsstråhatten? Og vil du dele alt det med internettets største fansite for de sort/gule? Så send det i en mail til collectors_item@mail.com!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar