torsdag den 12. januar 2012

Vinderen skal findes

Så er det blevet tid til at afgøre, hvem der vinder IYGTAF's julequiz 'Gæt et garn' og løber med den fede præmie - nemlig en tur med på Østerbro Stadion.Men først skal vi lige have noget hår på plads. For hvordan var ejerforholdene mellem disse to stykker hvidt hår?



Svaret kommer nu...

Billy Cross' amerikanske hoved prydes af billedet til venstre, mens håret til højre tilhører Christian Andersen!



Men hvem af de fire deltagere skal med på stadion, når Fremad kommer forbi og giver Skjold et lag tæsk? Hvem får lov at hænge ud med den charmerende og underholdende IYGTAF-redaktion? Hvem er en vinder? En tur forbi Østerbro Stadion i formidags gav svaret, og en af bloggens faste læsere kan godt begynde at glæde sig!

En masser små stykker papir og en rød Ferrari er ingredienserne i en afgørelse i levende billeder. Men nu ikke mere snak, vinderen skal kåres:

Man kan godt mærke på fodgængere, at de tror, man er psykisk syg, når man står og smider med små stykker papir på fortorvet, og bakker rundt med en fjernstyret bil, men lad os få slået det fast: IYGTAF-redaktionen fejler intet. Og stemmen er dersuden manipuleret, så redaktionen fortsat kan slentre rundt i anonymitetens skygge på Østerbro og i Aarhus Nord.

Tillykke til vinderen!!!

1 kommentar:

  1. En helt fair lodtrækning, som jeg er meget stolt over at have vundet!

    Hvor var alt det held i 00'erne!!!?

    W

    SvarSlet