mandag den 27. maj 2013

Indlæg om Ringkøbing feat. Look-a-likes 31

Åh ja, så gik man lige en uge med armene helt i vejret, de ville simpelthen ikke komme ned igen efter forrige weekends 4-0 sejr over det falske Marienlyst. IYGTAF-redaktionen har været sådan helt bimmelim-kåde, hvilket tangerede det liderlige, da vi fik tilsendt dette tv-klip fra Sydkorea, hvor en 22-årig asiat med rødder i Aarhus Nord sætter ord på sine følelser og kærlighed til Riisvangen. Hold kæft, det' var god tid!

I går var der lagt i ovnen til lidt mere af den indre og lune glæde, der indtræffer sig i maveregionen, efter en sejr til ens yndlingshold. Ringkøbing, en vestjysk købstad under nedrykningsstregen, var næste forhindring mod oprykningen, og selv om det forrige opgør mellem de to klubber endte uafgjort, så var tidspunktet nu kommet, hvor vesterhavsaberne fandeme skulle have. Raske Peter bragte da godt nok også Fremad foran 1-0 i begyndelsen af anden halvleg, men fem minutter før tid scorede Ringkøbing IF til slutresultatet 1-1. Rune Friis oplevede det bitre tab af point således:

- Vi har masser af optræk til mål nummer to, men vi får ikke lukket kampen, og så får de en dødbold på midten af banen, hvor vi står og snorkbobler. De spiller den kort og sender først bolden ind anden gang. Det er vi slet ikke med på, og en af deres løber på tværs og sætter den ind. Det er så ringe, som det kan være.

- Vi spiller ikke nogen superkamp, men vi har styr på dem, de har ingen chancer, men alligevel pisser vi det væk fire minutter før tid. Det er ikke til at holde ud, udtaler Rune Friis til bold.dk

TV/Midt Vest, der her på bloggen stadig lever højt på Dan Sørensens livsbekræftende og Oprah'ske interview med den tidligere Fremad-profil Ove Hansen, var klar med kameraer på Green Arena i Ringkøbing, så du nu kan se tv-indslag her.

Ak ja, tørt, men bemærk lige hjemmeholdets træner, Jens Nielsen. Han har ikke bare et klassisk navn, men også et klassisk rock-ansigt. Se bare her: