torsdag den 6. juni 2013

Lidt bittert indlæg feat. Look-a-likes 32

Den fede dame har ikke sunget endnu, men luften er blevet suget ind i den store og fede krop, og hun har med store og runde øjne åbnet sin enorme mund, og snart vil hun med hele sin vægt under sig synge sin sang, og når det sker, står det atter klart, at Aarhus Fremad, ligesom i de sidste sidste fire-fem sæsoner, også spille i 2. Division Vest næste år. Sådan går det nok. 

- Vi skal ikke have seks point i de næste to kampe, vores mål er 12 point i de sidste fire. Det tror jeg sker, og jeg tror, at Marienlyst smider point, dermed rykker vi op. Sådan sagde Fremads træner, Krzysztof Popczynski, ellers til Jyllands-Posten inden gårdagens lokalopgør mod Brabrand. 

Men Pappa Pop tog fejl. Her på bloggen kunne vi ellers godt have fortalt ham, at Nordbyens Fineste næppe ville forlade det fugtige område ved Brabrandsøen med alle tre point. De babyblå har det med at gøre sådan, at de sort/gule ikke får det maksimale pointudbytte med tilbage til Hans Egedes Vej 21. Et 1-2 nederlag blev det derimod til, og med en sejr over bundproppen Varde er Marienlyst syggo-meget tæt på at have sikret sig billetten til 1. Division. Nu er det heller ikke kun de to kampe mod Brabrand, der begge resulterede i nul point, men nogle af de mere hjernedøde tab af point, der er årsag til, at IYGTAF efter sommerferien atter skal skrive om landets 3. bedste række. Fremad var ellers fem point foran fynboerne inden foråret, men... ja... Vi overlader ordet til Flemming Knudsen, der er trofast gæst på Riisvangen Stadion:

Rigtig poesi eller værtshuspoesi? Det er da lige meget, manden har jo ret. ØV!


Nå, men nok om det, for er vi de eneste her på bloggen der har bemærket, at Flemming Knudsen ikke ændrer sig? Han ligner sig selv. År efter år. Og på dét punkt minder han faktisk meget om Aarhus Fremad, hvilket nu leder os hen til endnu en af IYGTAF's populære look-a-likes - yes! 

Helt exceptionelt - og som et bittert svar på endnu en glippet oprykning - udspiller denne look-a-likes sig over i alt seks billeder. Se bare her: 

 
Flemming Knudsen anno 2009

Flemming Knudsen anno 2011

Flemming Knudsen anno 2013

 Slutstillingen i 2. Division Vest 2010


 Slutstillingen i 2. Division Vest 2011


  Næsten-slutstillingen i 2. Division Vest 2013







Ingen kommentarer:

Send en kommentar