lørdag den 7. september 2013

Super Pimpong og det uelegante pindsvin

Temperaturen på IYGTAF's Razak Pimpong-feber er konstant og høj i disse dage. Han er en herlig  ghaneser, ham Pimpong. 

For fire år siden skrev Pimpong under på en 1-årig kontrakt med Viborg, hvilken han aldrig opfyldte, da han sendte bølger er gråd gennem hele fodbolddanmark ved at meddele, at han stoppede karrieren som spiller. I Viborg var han herefter tiltænkt en administrativ-rolle i domkirkebyens klub for udøvere af fodsport. Denne tjans blev heller aldrig en realitet, da Pimpong hurtigt fik kriller i fødderne, hvilket ledte til et overraskende comeback for intet mindre end Ringkøbing i 2. Division Vest. 

Pimpongs livshistorie er altså intet mindre end vanvittig. 

I Viborg har Pimpong stadig et virke, da han nu har fået sit web-tv-program, 'Pimpongs Corner'. 

Yes, yes. 

I første udsendelse interviewer programmets altoverskyggende stjerne, Razak Pimpong, den tidligere Aarhus Fremad-profil Nicholas Gotfredsen. I dag nyder han stor fodboldsucces for midtjyderne, og han strutter da også næsten irriterende meget af selvtillid i web-tv-indslaget.

Og han minder faktisk lidt om Oprah. Ham Pimpong. Altså på den måde han blander seriøse og sjove spørgsmål. Hold kæft, jeg elsker Pimpong. 

Men derimod stikker det ondt i IYGTAF-redaktionens hjerte, når man i 'Pinpongs Corner' hører pindsvinet fortælle om, hvilke klubber han har spillet for. Han glemmer  at nævne, at han spillede i Aarhus Fremad, der er den klub, han på seniorniveau har spillet ubetinget flest kampe for. 

Av, av i mit hjerte... 


Måske Nicholas Gotfredsen bare var lidt rundt på gulvet af at sidde i en pornofilm-lignende stol ved siden af Pimpong? Måske han er blevet for smart til Fremad? Se klippet her, bedøm selv og deltag i debatten!



1 kommentar: