fredag den 4. oktober 2013

Mislykket mission - og afsløring fra Portugal

Kære læser. Du husker nok hvordan IYGTAF og flere af vores trofaste læsere diskede op med farverige og innovative ideer til Per Krøldrup-merchandise? Det var planen, at disse skulle lanceres - måske i en slags pop up shop - i Storcenter Nord, hvilket ville tiltrække et hysterisk, ungt og købestærkt publikum. De unge mennesker ville via de sociale medier vide, at de skulle tage tage bus 2A, nok fra Nørre Allé, til stoppestedet ved Paludan-Müllers Vej/Finlandsgade, hvorefter de ville storme ind i butikscentret og hæmningsløst kaste deres penge i hovederne på pop up butikkens ekspedienter, der iført Aarhus Fremad-trøjer ville kravle rundt på gulvet og samle disse krøllede pengesedler op.

Sedlerne skulle efterfølgende bruges til at tilknytte Per Krøldrup til Aarhus Fremad på en flot evighedskontrakt. Alt dette blev søsat, da det på internettet kom frem, at den 33-årige forsvarsspiller trænede med på Riisvangen. Læs selv her.

Drømmen levede - og den fik ny nærig, da Fremad-spilleren Michael Sten Jensen pippede følgende besked ud i cyberrummet:



Men drømmen er nu knust. Per Krøldrup har skrevet under med en anden klub. Ja, det er sandt. Portugisiske Olhanense. Det er noget lort.

Judas.


Men If You're Going To Aarhus Fremad kan nu afsløre, at det nok ikke var så smart af Per Krøldrup.
Redaktionen har kigget nærmere på byen Olhão, der er placeret ud til vandet i det absolut sydligste Portugal. Med hjælp fra Google Streetview kan vi her på bloggen afsløre, at det ikke er en god by.
Ved hjælp af søgemaskines spion-agtige Streetview har vi sammenlignet Olhão med Aarhus Nord, og resultatet må få Krøldrup til at vende sig på sin portugisiske liggestol. Se bare her:


Togstationen i Olhão. Men hvordan kommer man derind? Det hele er spærret af. Du er fanget, Per!


Bethesdavej i Aarhus Nord. Bemærk stoppestedet - og de gode muligheder for at gå hen til det. Her er fantastiske muligheder for at komme med offentlig transport, hvis man mod forventning skulle have lyst til at bevæge sig væk. 

En bolig i det nordlige Olhão. Lækkert, hva?... Men hov, hvad er nu det?! Kig nederst i billedet! Fra bunden er den sorte gitterport ses et diffust og sært slørede objekt... Pas på, Per! Tryk på 'rapportér et problem'!

En bolig på Hans Egedes Vej i Aarhus Nord - få meter fra Riisvangen Stadion. Bemærk fraværet af det onde slørede objekt. Plankeværk, Per, plankeværk!

 Så nærmer vi os strandpromenaden i Olhão... Men hov, hvad er nu det?! Et bomsystem bevirker, at vi ikke kan komme ned til vandet, Per!

 Jørgen Brønlunds Vej (cirka 70 meter fra Riisvangen Stadion). Og whoa, motherfuckers - Sådan her holder man biler væk! Seriøse betonklodser, Per.... Seriøse betonklodser!

...Og vi kunne blive ved, men til hvad nytte? Google Streetview taler sit klare sprog. I rest my case.

1 kommentar:

  1. Ja, ja, Krøldrup... Held og lykke med at etablere en lige så stærk memorabilialinje dernede i varmen. Vi ved jo godt, at det kun er Michael Manniche, der kan blive kult dernede. Men du vender nok hjem til Aarhus alligevel om et år eller to. Vi får se, do, vi får se...

    Hyg dig i Per-tugal.

    SvarSlet