mandag den 2. marts 2009

Lotto



Lotto er et spændende fænomen, som kan dække over og bruges til mange ting. Eksempelvis kunne IYGTAF-bloggens fineste skribent for nyligt føre sig frem som den heldige vinder af 7 rigtige og 2.5 mio kroner fra weekendens Lottopulje. Men ikke engang det kunne skaffe ham en flaske champagne. Og hvad kan egentlig så?

Ja, for Lotto er et begreb omgærdet af megen mystik. Som med Århus Fremad er der ikke langt fra den største success til den dybeste afgrund - - og måske netop derfor er det så spændende.

I fodboldverdenen snakker man om Lotto-kuponer som spillere, der (ikke ulig en søndagsbytur efter fodboldkamp på Vesterbro) kan vise sig at være både helt fantastiske eller helt umulige - eller for den sags skyld begge dele på en og samme tid. Dette indlæg har til hensigt at mindes Fremads bedste og værste Lotto-kuponer i tidens løb.

Mit bud på den bedste må være Chris Iwelumo. Eller måske bare hele truppen anno 2009 minus Jimmy Høyer..... Hvad er Jeres?

1 kommentar:

  1. Spændende emne med endnu en filosofisk vinkel, årets indlæg!

    Tankevækkende er det i hvertfald, at man som udråbt Lotto-vinder kun møder skeptiske blikke og håbløse skuldertræk på de smarte barer, når man blot ønske sig flyvende pangne-propper og misundelse fra omgivelserne. Samfundets syn på Lotto-vindere er således præget af både fordomme og fremmedgørelse.

    I Fremad-sammenhæng er Chris Iwelumo et godt bud på en kupon, som aldrig 'gik hjem'. Det samme var de to nordmænd Trond Bjørndal og Svein Eigil Christianslund.

    Bjørndal fik en kontrakt til en halv million kroner om året.

    Trond Bjørndal var skadet i 10 måneder og spillede kun ganske få kampe. 90'ernes Scully og Mulders håbløse forsøg på at finde sammen, minder lidt om disse to nordmænd, som i dag udgør endnu en side i glemmebogen.

    IYGTAF vil i nærmeste fremtid sætte fokus på disse to spillere, som af ledelsen var udpeget til frelsere, men endte - sammen med Frode Langagergaard- med at sende klubben i økonomiske ruiner.

    SvarSlet