tirsdag den 9. juni 2009

Om Bent Martin

Han skabte ikke blot Ken Martin, han skabte også Camilla Martin. Selvfølge gjorde han ikke det alene, men manden er i sandhed en legende i Aarhus Fremad. 

I 10 år fungerede han som målmandstræner i klubben, hvor han kunne opleves til klubbens kampe, her stod han sammen med de to målmænd, Niels Christiann Jørgensen og Henrik Bundgaard, i et af de to felter og varmede dem begge op. Når opvarmningen var slut, så gik han smilende med spillerne ind i omklædnindsrummet, blot for at komme smilende ud lidt senere og sætte sig blandt udskifterne og træneren på bænken. 

Ved siden af jobbet i Fremad, så var Bent Jensen filialchef i Sparbank Vest, det var derfor ikke helt tilfældigt at bankforretningens logo, et stort træ, trofast prydede de gul/sorte spilledragter i flere sæsoner. Men hvordan går det med Bent i dag? Er han stadig glad og hvordan ser han ud?

Det er så godt som umuligt at finde noget information om Bent Martin på internettet, men heldigvis er der én artikel, skabt af freelancejournalisten Henrik Stanek. Den kan findes her og er helt bestemt et klik værd. 


..........

Men hvordan ser  Bent Martin ud i dag? IYGTAF har fået lavet en fantomtegning af ham:

2 kommentarer:

  1. hahaha... glimrende detektivarbejde!!

    SvarSlet
  2. Tak... Det er forresten Camilla Martins mund og tænder han har, eller... det er selvfølge hende der har hans mund og tænder...!

    SvarSlet