mandag den 19. august 2013

IYGTAF kræver handling nu - og præsenterer flere produkter

Husker du IYGTAF's store planer om at få papir på Per Krøldrup? Nå, så får du lige et resumé:

Per Krøldrup har trænet med i Aarhus Fremad. Og han har også ladet sig fotografere i en Fremad-træningstrøje, hvilket ledte til stor ståhej her på bloggen, hvor vi hurtigt præsenterede en række ideer til Krøldrup-produkter. Vi udviklede en innovativ forretningsplan om, at bloggen i samarbejde med klubbens mange netværksvirksomheder skulle skaffe kapital til at påbegynde en masseproduktion af disse merchandise-ting, og det var også planen, at de skulle blive så store salgssucceser - blandt andet i Storcenter Nord - at Aarhus Fremad ville have råd til at skrive kontrakt med Krøldrup.

Men hvad skete der så? 

Ingenting!

Ingen opbakning fra det lokale erhvervsliv. Ingen mails til bloggens indbakke. Intet. Nul, putte!

Og hvad med Krøldrup? Jo, han træner nu med i AGF. A-G-F. Har du hørt mage?

En stor fejl for alle, der elsker Aarhus Nord og rutinerede Serie A-ben lavet af vådt pap og gammelt drivhusglas.

IYGTAF vil dog ikke lade Krøldrup slippe så let. Vores læsere har talt i kommentarfeltet til det oprindelige indlæg om bloggens idé til at tjene penge, og de har mange gode ideer til nye Per-produkter, hvilket vidner om, at vi her på bloggen har fat i hornene på en potentiel guldkalv. Vi snakker det nye fuldskæg, det næste paleo-agtige mad, den kommende og endnu grimmere Marie Kay... Vi... vi... vi snakker millioner. Millioner euros!! 

Så kære netværksvirksomheder, fordi vi stadig er så gode venner, så får I lige endnu en chance til blive blive mega, mega rige sammen med IYGTAF.

Lad os se på den nye serie af nye Per-produkter. Det nye tingeltangel, den såkaldte next generation, er udviklet af bloggen og dens bedste læsere, og de nye produkter bliver præsenteret......nu! 


Mobil-cover til iPhone 4 med foto af Fremad-direktør Søren Østergaard trykt i hård plast - og med et endnu hårdere statement, du kan vise dine venner: "I missed 5 promotion opportunities in a row - and all I got was Per Krøldrup" 


Krøldrup-krøllejern. Billedet er en ide til en reklamelancering af produktet i alle landets aviser og reklamer."Krøl det som Krøldrup!"
T-shirten til den lidt dumme fan. 
"Women have periods - Fremad fans have Per"


"Glem Laudrup. Der findes kun en -drup. Krøldrup". Til din baby, snuske!

PERcussion kit - En sample cd til nordbyens hip hop producere med fodbold- og stemningslyde fra Riisvangen Stadion. Det her er forsiden på cd-coveret. 

.... Og det her er bagsiden på cd'en. I alt ti stemningsfyldte lydspor. Hør 'Udebanescoring 1' i bilen på vej hjem fra arbejde. Drik vin med konen til lyden af 'Småsnak' - lydsporet er optaget til kampen mod Blokhus, sommeren 2011.




Per Krøldrup, du slipper ikke så let! Søren Østergaard, spids blyanten! Vi skriver, når børsen åbner i morgen!

 VIVA VILLAKVARTER!!!


1 kommentar:

  1. Judas Krøldrup! Det er så skuffende. SÅ skuffende. Men jeg kan ikke hade Krøldrup. KAN ikke. Jeg nægter simpelthen at være et Per-nittengryn.

    P.S. Jeg går ud fra, at "Fissehår"-chanten, som består i taktfaste råb af "Fi-sse-hår! Fi-sse-hår", er skjult track på den CDer, der?

    SvarSlet