søndag den 4. august 2013

Pimpong-feberen

Så ruller bolden atter i 2. Division Vest, og allerede nu tegner der sig et gyldent og Obama-lignende billede af en enkelt spiller i ligaen.

Razak Pimpong.

Et dybtfølt suk gik ellers gennem hele fodbolddanmark, da den 30-årige ghanesiske fodboldspiller for et par måneder siden meddelte, at han med øjeblikkelig virkning stoppede fodboldkarrieren. Og mens selvsamme fodbolddanmark ventede i spænding på, hvilke kuriøse og farverige fodboldspillere, der skulle på holdkortet i den oplagte testimonialkamp, så overraskede Pimpong os alle, da han meddelte, at han alligevel ikke lagde støvlerne på hylden. Weeee!

Pimpong - der også tjener sine penge ved at sælge kunst - var således med i Ringkøbings startopstilling i dagens kamp mod FC Skanderborg, og her scorede han det sidste af Ringkøbings i alt fire mål, mens en anden debutant, den tidligere Fremad-spiller Brian Johansen, scorede hele to gange, og sådan vandt Ringkøbing kampen med hele 4-2.

Her på bloggen hylder vi den nye profil i ligaen med dette dejlige videoklip fra dagene i Viborg:

"JAAHHHHHHHHHHHHHHH!"

... Hvordan gik det så Fremad? Jo, 'Nordbyens Fineste' spillede 0-0 i udebanekampen mod Brabrand IF, hvilket vi her på bloggen vurderer som en god start på sæsonen, da et nederlag til de babyblå fra den vestlige del af Aarhus ville have været oplagt. Fint nok, du.

På www.pimpongarts.dk kan man se det kunst, Pimpong sælger. For 1.500 kroner kan du eje dette værk af kunstneren Anna Birgit

2 kommentarer:

  1. Det ligner noget, der er lavet af en psykisk syg person. Måske i Gallo-Huset. Hylder Pimpong. Tror du, man må kalde sin ufødte søn for Pimpong til fornavn?

    SvarSlet
  2. 2. division vest's Pele. God læsning. Hvornår kommer der en live-update igen??
    W

    SvarSlet