fredag den 9. august 2013

IYGTAF sender direkte fra Gentofte Stadion

Så kan du så godt begynde at binde dit Fremad-halstørklæde fast om dit håndled i en stram knude - nedtællingen til årets away-oplevelsen for nordaarhusianere i københavnereksil er allerede begyndt i den højre side på din computerskærm.

Lørdag den 14. september skal Fremad bidde guldskeer med Hellerup Idrætsklub på Gentofte Stadion, og som en anden kleptomanisk Dronning Ingrid, så regner IYGTAF-redaktionen allerede nu med, at Fremad både snupper sejren og hele sølvtøjet i en spændende topkamp.

Derved følger If You're Going To Aarhus Fremad, Danmarks mest produktive hjemmeside for ideer til Per Krøldrup-merchandise, op på den direkte succes fra Rundiboldistadion, hvorfra bloggen for første gang lavede direkte live-blog via Twitter, hvilket efterfølgende resulterede i flere 'followers'.

Som motivation til den kommende direkte begivenhed kan du, min kære læser, se endnu et af de mange videoklips, der ofte rammer IYGAF's snart propfyldte indbakke. Videoens hovedperson, en ekstrem glad dreng, filmede sig selv mens han direkte - DIREKTE, JA - fulgte opdateringerne fra den knusende  4-0 sejr til 'Nordbyens Fineste' over de tamme katte fra Søllerød-Vedbæk. I starten af videoen læser han, hvordan bloggen kan berette om regnvejret, men cirka ti sekunder inde i videoen er han nået til det punkt, hvor IYGTAF's udsendte kan fortælle, at spillerne løb på banen og var ved at være klar. Resten er som bekendt fodboldhistorie. Enkelte af IYGTAF's mange direkte opdateringer gik så meget i skallen på drengen, at han begyndte at skrige mærkelige ting og vride sig foran computerens kolde, blå lys:


"What the hell is happening? Oh my gawwd!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar