onsdag den 17. april 2013

Direkte blogging fra Vedbæk

Så kan du så småt godt begynde at finde chipsskålen frem, og du kan godt hælde et stort glas cola op. Nedtællingen til årets sportsbegivenhed på IYGTAF er i fuld gang: 59 dage, 23 timer og 7 minutter og 47.......40........30.... sekunder tilbage!

Den 16. juni indtager Nordbyens Fineste det legendariske Vedbæk Stadion - stedet, hvor man i fjernsynet har set landsholdet lufte de blege ben før en vigtig landskamp. Stedet, hvor man i fjernsynet har set smilende landsholdsspillere give interviews til pressen, mens små autografjægere i baggrunden har vinket retarderet til kameraet. Et fladt stadion rammet ind af både træbander og klatre-venlige hegn, der får selv Riisvangen Stadion til at minde om et propfyldt Brøndby Stadion i 1993.
 "Michael, vil du ikk... Michael...du... skrive.....'Laudrup' på... min trøje.... " *Laudrup er væk*

Den 16. juni er en søndag, modstanderen hedder Søllerød-Vedbæk, og kampen begynder klokken tre om eftermiddagen, og i de knap to efterfølgende timer kan det meget vel blive afgjort, hvorvidt Fremad kan sige 'adieu' til de andre hold i 2. Division Vest, og ved dommerens slutfløjte måske - måske ikke? - indløse billet til NordicBet Ligaen. Kampen afvikles i hvert fald i andensidste spillerunde i 2. Division Vest, og som landet ligger lige nu, så venter der måske nogle ret euforiske scener med en flyvende Pappa Popczynski i en kongestol, en grædende Raske Peter, der hælder en kæmpe Royal-ølflaske (ligesom dem FCK har - bare ikke med Carlsberg, men med Royal i, tak) ud over en halvnøgen Lennert Kruse... Åh ja, det ku' bli' rart....

 "Det er helt vildt! Pappa Popczynski får den hyldest han har fortjent!
Jeg ryster! Hold kæft, jeg ryster!"

Måske du gerne vil være en del af dette hurlumhej af sand historieskrivning? Men du kan måske ikke overskue togturen fra Aarhus H til Hovedbanegården i København, hvorefter du vil være nødt til at skifte til regionaltoget mod Helsingør, blot for at stå af på næstsidste stop, Skodsborg Station, hvor der venter seks minutters rask gang mod Vedbæk Stadion? Måske din SU ikke rækker til sådanne eventyr? Fortvivl ikke. If You're Going To Aarhus Fremad, der bor på Østerbro i København, og derved kan reducere rejsetiden med knap fire timer i forhold til nordaarhusianske åndsfæller, vil den skæbnesvangre søndag sidde klar på Vedbæk Stadion med den nyeste teknologi, hvilket betyder live blogging her på siden. Glæd dig.


Du er der næsten selv, hvis du følger med i IYGTAF's live blogging fra Vedbæk Stadion den 16. juni.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar