mandag den 15. april 2013

Raske Peter

Her på bloggen har vi ikke været gode nok til at hylde Peter Rask Jensen. Og det er selv om han før jul blev kåret som årets spiller i 2. Division Vest. Det skal der nu laves om på. Fremads egen Thomas Troelsen look-a-like bombede forleden ved Bellevue-Hallen, da FC Skanderborg blev sendt hjem fra VRI's kunststofbane med et smertende 0-3 nederlag. Av, av, den gør stadig ondt i Skanderborg, hva?!

 
"- Hva?! Neeej da! *grabbe grabbe*

 Nå, men det blev til et vaskeægte hattrick af den giftige midtbanespiller.

 Peter Rask Jensen sværger til slidte cowboyderbukser, mens han som en anden nyvalgt statsminister/et lille barn fremviser mål-fingrene."Lugt til dem drenge, det er duften er 1. Division".

Bravo!

Fremover vil Peter Rask Jensen derfor gå under navnet Raske Peter her på IYGTAF.

 Raske Penge: Jeg kan se mig selv i genspejlet på denne originale reggaeplade, så jeg vurderer den til 'mint'... Hov, hvem kigger jeg dog på? Er det Raske Peter? Er det mig? Hvem er jeg? Åh, den røg.

Raske Peter må ikke blive skadet. Han er nøglen til oprykning, og hvis benene knækker på Raske Peter, så knækker nøglen, og så kan Fremad ikke komme ind i 1. Division.  Han er den bankende rytme i alt hvad vi længes mod. Sådan lyder vurderingen fra IYGTAF.

På Aarhus Fremads hjemmeside kan du læse kampreferat her. Du kan på hjemmesiden også læse noget om, at en række nye dommere var inviteret til lokalopgøret mod FC Skanderborg. De grønne dommere kunne blandt andet stille spørgsmål til kampens dommer, Chris Johansen, og høre om manden med fløjtens "fremtidige drømme, generelle og specifikke overvejelser for en kamp, samt styrker og udviklingspunkter". Spændende? Nej overhovedet ikke.  Efter nørde-Q&A'en måtte dommer-spirende forlade lokaket, mens dommertrioen gik "(...) til omklædning og dommerne fik sig en sandwich, mens oplægget blev drøftet".

 





  - .... Så det er mine drømme, tak fordi I kom, nu må I hellere gå, vi skal nemlig til at spise.






 Måske en eller anden person benyttede dette oplæg til at puttet noget hallucinerende narko i Chris Johansens sandwich, og måske viste virkningen af denne form orale drug rape sig først en time inde i kampen, hvor dommeren fejlagtigt skulle have set syner af en ikke-eksisterende forseelse af Alexander Jackson Møller, der blev sendt under den kolde bruser efter et direkte rødt kort. Surt, men det skal ikke overskygge Raske Peters bedrifter og de tre fortjente point. Viva Villakvarter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar