fredag den 19. april 2013

Hør den hemmelige FC Djursland-lydfil (og se musikvideoen)

Kan du huske dengang IYGTAF afslørede, hvad OB's læge sagde klubbens dengang-træner Lars Olsen via et topmoderne trådløst headset? Den hemmelige lydfil ligger stadig på nettet her.

Nu har bloggen for al' der elsker Aarhus Nord gjort det igen. Fået fingrene i en rigtig Rathsack'sk sag af en lydfil, som du kan høre - ja, og faktisk også se - lidt længere nede i dette indlæg.

I går kunne vi her på bloggen fremvise FC Djurslands slagsang 'Jagtet af hajer', og i den forbindelse skrev vi, at sangen lød som en blanding af New Orders fodboldsang 'World In Motion' og ikke mindst også Creamys store hit 'Help! I'm a fish' fra år 2000. At nummeret og videoen bærer et tykt præg af den danske kristne børneduos megahit fra tegnefilmen 'Hjælp! Jeg er en fisk!' skyldes ifølge nye oplysninger, at FC Djursland faktisk i første omgang indspillede en ret tro kopi af Creamy-hittet, da det passede til klubbens maritime markedsføring, men det fik klubben i store problemerne med de to pigers kristne sekt, der truede med retssag, hvilket fik klubben til at ændre lidt i tekst og melodi, og heraf blev 'Jagtet af hajer' født....som et misfoster.

If You're Going To Aarhus Fremad, bloggen for alle der elsker lydfiler, har nu fået vores gul/sorte fingre i orginalversionen, der faktisk nåede at blive indspillet en halv musikvideo til, der så senere, altså, blev klippet om. Vær'så'god:

Bloggen ønsker FC Djursland held og lykke med at komme tilbage til 2. Division Vest!

1 kommentar:

  1. Er det ikke ham fra Kandis, der synger for?

    SvarSlet