torsdag den 18. april 2013

Jagtet af hajer

Her på IYGTAF-redaktionen føler vi os ganske tiltrukket af Djursland. Bakkedale fyldt med simple østjydere, der i ordentlige pot-skæverter hygger sig med lune madder til frokost ved rustikke træborde, hvilket gør sig godt efter rigeligt af egnens friske luft. Halvøen, der leder tankerne hen på hobbitternes land, har også et ret fascinerende fodboldhold,  FC Djursland. Her på bloggen har vi i flere timer nedstirret fusionsklubbens logo:
Hvad forestiller det...Et skævt telt på Mols Bjerge? En ubåd, der bryder vandoverfladen i Ålebugt? 

Ingen af de to dele, du gamle. Derimod er det en haj. Okay, en lidt tyk og træt haj, men altså en af de der rigtige bruskfisk. En hvid haj faktisk, og derved skriver den Grenaa-baseret klub sig ind i den danske FC-tradition, hvor ikke-danske dyr som ulve* (FC Midtjylland), tigre (FC Nordsjælland) og løver (FC København) er klubbernes dyreansigter udadtil.

FC Djursland bygger videre på deres fantasifulde illusion som værende den hvide hajer fra Grenaa. Det sker med slagsangen 'Jagtet af hajer', der allerede er gået direkte i denne skribents fiskehjerne. Vi snakker New Orders 'World In Motion'-trommer, men også lidt af den gamle Creamy-lyd fra omkring den kristne pigeduos våde hit 'Help I'm A Fish'. Se videoen og lyt med her: 



Stripperne er sorte og ildrøde glødende, åi-jå-i-jå!

Hvad er dit yndlings øjeblik i videoen og nummeret? Den korte badescene mod slutningen af musikvideoen? Eller får du bare godt gammel noia på over ham der ser sur ud og synger?  Deltag i debatten her på siden. 

1 kommentar:

  1. New Order på Djurslandsk. Tag den, Danmark.
    /W

    SvarSlet